Lignaflex ble lansert i 1997 og er et dekkfinér til både de som buker skrellfinér og de som driver med f.eks. innredning. Det er et fleksibelt finér for tre-design og leveres i 80 ulike tresorter. Finéret leveres klart til bruk, ingen kapping eller pussing er nødvendig. Vi har følgende tresorter på lager: amerikansk hvit eik, kirsebær, zebrano, amerikansk valnøtt, sapelie mahogney, dampet bøk, or, teak, lønn, ask, flamme bjerk, bjerk, fugleøye lønn, masur bjerk, rotfinér poppel og rotfinér valnøtt. Formatet er 2750 x 1250mm. Tykkelsen er 0,6mm.

Lignaflex er vanlig finér som lamineres med trefibermasse under sterk varme og høyt trykk. Det gjennom også en unik slipeprosess for å dempe spenningen i treet. Lignaflex leveres i et stort antall tresorter og kan også leveres etter egne ønsker (mønster etc.).

Med Lignaflex finnes det utallige muligheter for tre-arbeid. I mange tilfeller der bruk av konvensjonelt finér eller heltre blir dyrt og tidkrevende er Lignaflex løsningen. Lignaflex kan brukes på spon, kryssfinér, MDF, plast og metall. Også på krumme, bølgete og forhøyete overflater. Postforming uten spesialverktøy. Lignaflex egner seg til bruk både til varm og kald presse, membranpresse og sist, men ikke minst, til formpressing.

Det er ikke bare det store bruksområdet som gjør Lignaflex til et meget økonomisk produkt. Lignaflex har også fordeler som at det er 100% utnyttbart, tidsbesparende, arbeidsbesparende siden det ikke trengs fuging og alt rotfinér er sparklet.

 

www.leeuwenburgh.com


Alle rettigheter: Norsk Tre og Finérimport © Webmaster: DreamCatcher
 
Mer informasjon om 3D finer